gry imprezowe z alkoholem
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
marcin_61
gry imprezowe z alkoholem
Post autor: marcin_61 »
Witam
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gier imprezowych z alkoholem. W najbliższych dniach planuję zorganizować imprezę u siebie w domu, jednak kompletnie nie mam pomysłu na to, jakie gry mogę zaproponować moim gościom. Chciałbym, żeby było to coś oryginalnego i zabawnego, ale jednocześnie nie chcę przesadzić z ilością alkoholu, żeby nikt nie przesadził z picem. Jestem trochę nieśmiały i nie mam doświadczenia w organizowaniu tego typu imprez, dlatego potrzebuję pomocy od osób, które mają większe doświadczenie w tym temacie. Chciałbym, żeby gry były odpowiednie dla osób w różnym wieku i nie wymagały dużego nakładu finansowego. Czy ktoś może polecić mi jakieś sprawdzone i ciekawe gry, które sprawdzą się na imprezie z alkoholem? Zależy mi na tym, żeby wszyscy bawili się dobrze i żeby impreza była niezapomniana. Liczę na Waszą pomoc i dziękuję z góry za wszelkie sugestie i pomysły.