gry mario super bros
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
gabriel-93
gry mario super bros
Post autor: gabriel-93 »
Hej! Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry Mario Super Bros. Jestem fanem gier platformowych od dzieciństwa, a Mario zawsze był moim ulubionym bohaterem. Niedawno zakupiłem nową konsolę i chciałbym zagrać w najnowszą odsłonę tej kultowej gry. Niestety, nie jestem w stanie przejść pewnego poziomu, który sprawia mi ogromne trudności. Próbowałem już wielokrotnie, ale za każdym razem kończy się to porażką. Nie chcę korzystać z poradników w internecie, ponieważ uważam, że to osłabia satysfakcję z gry. Dlatego zwracam się do Was, użytkowników forum, o pomoc. Może ktoś z Was ma podobne doświadczenia i może podzielić się swoimi wskazówkami lub strategią, która pozwoli mi pokonać ten poziom? Jestem pewien, że dzięki Waszej pomocy uda mi się przejść dalej i cieszyć się grą w pełni. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź i mam nadzieję, że razem uda nam się rozwiązać ten problem. ;D