gry na epic games za darmo lista

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Hanna

gry na epic games za darmo lista

Post autor: Hanna »

Cześć! ;) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gier na platformie Epic Games. Ostatnio dowiedziałam się, że na tej platformie można pobrać wiele gier za darmo, jednak nie mam pojęcia, jakie dokładnie są dostępne. Chciałabym poznać listę tych gier, aby móc wybrać coś dla siebie. Jestem zapracowaną osobą i nie mam zbyt wiele czasu na przeszukiwanie internetu w poszukiwaniu informacji. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc do Was, użytkowników forum. Może ktoś z Was już korzystał z darmowych gier na Epic Games i mógłby mi polecić jakieś tytuły? Chętnie poznam Wasze opinie i wrażenia z grania w te gry. Jestem otwarta na różne gatunki, więc każda propozycja będzie dla mnie cenna. Zależy mi na tym, aby móc odpocząć po ciężkim dniu pracy i zrelaksować się przy dobrej grze. Liczę na Waszą pomoc i z góry dziękuję za wszelkie sugestie i wskazówki. Pozdrawiam serdecznie! :)