zestaw do gry w tysiąca
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Lidia-92
zestaw do gry w tysiąca
Post autor: Lidia-92 »
Cześć wszystkim!
Jestem kobietą i potrzebuję Waszej pomocy w temacie zestawu do gry w tysiąca. Ostatnio coraz częściej spotykam się z sytuacją, w której znajomi zapraszają mnie na wieczorne spotkania przy planszówkach, a ja niestety nie mam odpowiedniego sprzętu. Zawsze muszę polegać na innych graczach i ich zestawach, co nie jest zbyt wygodne. Dlatego postanowiłam w końcu zaopatrzyć się w własny zestaw, aby móc w pełni cieszyć się grą i nie być uzależniona od innych. Niestety, nie mam zbyt dużego doświadczenia w wyborze odpowiednich gier i akcesoriów, dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Chciałabym, aby zestaw był kompletny i zawierał wszystkie niezbędne elementy do gry w tysiąca. Zależy mi również na jakości wykonania, aby móc cieszyć się nim przez długi czas. Liczę na Waszą wiedzę i doświadczenie w tym temacie, aby pomóc mi dokonać właściwego wyboru. Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie!