gry bez pobierania na pc
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Aldona-94
gry bez pobierania na pc
Post autor: Aldona-94 »
Witam! Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gier bez pobierania na pc. Ostatnio coraz częściej słyszę o różnego rodzaju grach, które można grać bez konieczności pobierania ich na komputer. Jestem bardzo zainteresowana takimi rozwiązaniami, ponieważ nie mam zbyt dużo miejsca na dysku i nie chcę go zajmować kolejnymi grami. Jednak nie mam zbyt dużego doświadczenia w tym temacie i nie wiem, od czego zacząć. Chciałabym dowiedzieć się, jakie gry są dostępne w takiej formie, jakie są ich zalety i wady oraz jak je znaleźć i zainstalować na swoim komputerze. Czy są to tylko proste gry, czy też można znaleźć bardziej rozbudowane tytuły? Czy istnieją jakieś specjalne platformy, na których można znaleźć takie gry? Jestem też ciekawa, czy są to gry darmowe czy płatne. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc i udzielić odpowiedzi na moje pytania. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i wskazówki!