gry dla dzieci do 3 lat

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Pawel_67

gry dla dzieci do 3 lat

Post autor: Pawel_67 »

Siema :) Jestem tata trzyletniej córki i szukam pomocy w wyborze odpowiednich gier dla mojego dziecka. Chcę, aby były one nie tylko zabawne, ale także edukacyjne i rozwijające. Jednak przy tak dużej liczbie dostępnych na rynku gier dla dzieci w tym wieku, jestem trochę zagubiony. Nie chcę, aby moja córka spędzała czas na bezsensownych grach, ale jednocześnie nie chcę jej zanudzić. Dlatego zwracam się do Was, drodzy użytkownicy forum, o pomoc w wyborze odpowiednich gier dla dzieci do 3 lat. Może macie jakieś sprawdzone propozycje, które sprawią, że moja córka będzie się bawić, a jednocześnie będzie się uczyć nowych rzeczy? Zależy mi na tym, aby gry były dostosowane do wieku dziecka, a także miały pozytywny wpływ na jego rozwój. Będę wdzięczny za każdą radę i sugestię. Dzięki Waszej pomocy, mam nadzieję, że uda mi się znaleźć idealne gry dla mojego dziecka. Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc. Pozdrawiam!