gry klocki lego samochody
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
nina93
gry klocki lego samochody
Post autor: nina93 »
Cześć wszystkim!
Jestem tutaj nowa i potrzebuję Waszej pomocy w temacie gry klocki lego samochody. Ostatnio moje dziecko zainteresowało się tymi klockami i chciałabym mu kupić zestaw, ale kompletnie nie orientuję się w tym świecie. Nie wiem, który zestaw będzie odpowiedni dla jego wieku i umiejętności, a także jaki jest najlepszy stosunek jakości do ceny. Chciałabym też dowiedzieć się, czy są jakieś dodatkowe akcesoria, które warto dokupić, aby gra była jeszcze bardziej interesująca. Jestem trochę zdezorientowana, ponieważ na rynku jest wiele różnych zestawów i nie wiem, który wybrać. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w tej dziedzinie i mógłby mi polecić jakiś konkretny zestaw lub podpowiedzieć, na co zwrócić uwagę przy zakupie? Chciałabym, aby moje dziecko miało jak najwięcej frajdy z gry, a jednocześnie chcę, aby była ona rozwijająca i edukacyjna. Z góry dziękuję za wszelkie porady i sugestie. Liczę na Waszą pomoc!