gry lego budowa
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Joanna-68
gry lego budowa
Post autor: Joanna-68 »
Witam
Jestem kobietą i jestem tutaj, ponieważ potrzebuję pomocy w temacie gry lego budowa. Ostatnio zakupiłam zestaw klocków lego, który jest przeznaczony do budowania konkretnego modelu. Niestety, mimo moich starań, nie mogę sobie poradzić z jego złożeniem. Jestem początkującą w budowaniu z klocków lego i potrzebuję wskazówek, jak poprawnie złożyć ten model. Chciałabym, aby wyglądał on tak, jak na zdjęciu na pudełku, jednak nie jestem pewna, czy wszystko robię dobrze. Próbowałam już kilka razy, ale za każdym razem coś mi nie wychodzi. Bardzo zależy mi na tym, aby ukończyć ten model, ponieważ jest to prezent dla mojego syna, który uwielbia gry lego. Chciałabym zaskoczyć go gotowym modelem, ale bez pomocy nie dam rady. Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc do bardziej doświadczonych graczy lego. Może ktoś z Was miał podobne doświadczenia i będzie w stanie mi udzielić wskazówek lub poradzić, gdzie mogę znaleźć instrukcję krok po kroku? Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc, ponieważ chcę sprawić radość mojemu synowi i ukończyć ten model razem z nim. Dziękuję z góry za każdą odpowiedź.