sklep play gry dla dzieci za darmo
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Juliusz1986
sklep play gry dla dzieci za darmo
Post autor: Juliusz1986 »
Cześć wszystkim!
Jestem mężczyzną i potrzebuję Waszej pomocy w temacie sklepu Play z darmowymi grami dla dzieci. Ostatnio moja córka bardzo zainteresowała się grami komputerowymi, jednak nie chcę, aby spędzała zbyt dużo czasu przed ekranem. Dlatego postanowiłem poszukać dla niej gier, które będą nie tylko zabawne, ale także edukacyjne. Znalazłem wiele ciekawych propozycji w sklepie Play, jednak nie jestem pewien, które z nich są odpowiednie dla jej wieku i umiejętności. Chciałbym również dowiedzieć się, czy istnieją jakieś dodatkowe zabezpieczenia, które mogę zastosować, aby moja córka nie miała dostępu do nieodpowiednich treści. Jestem trochę zielony w temacie gier komputerowych, dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w korzystaniu z tego sklepu i może polecić mi konkretne tytuły? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i rady. Dziękuję z góry!