gry hannah montana trasa koncertowa

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Mariusz-83

gry hannah montana trasa koncertowa

Post autor: Mariusz-83 »

Siema ;) Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry Hannah Montana Trasa Koncertowa. Moja siostra jest ogromną fanką tej piosenkarki i niedawno dostała tę grę na urodziny. Niestety, nie mam pojęcia o jej ulubionej postaci i nie wiem jak jej pomóc w przejściu gry. Chciałbym zaskoczyć ją i pomóc jej w pokonaniu wszystkich poziomów, ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Próbowałem już szukać poradników w internecie, ale większość z nich jest dla dziewczyn i nie jestem pewien, czy będą odpowiednie dla mojej siostry. Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc na tym forum. Może ktoś z Was grał w tę grę i mógłby mi podpowiedzieć, jakie są najlepsze strategie i triki, aby przejść grę w jak najkrótszym czasie? Będę bardzo wdzięczny za każdą radę i wskazówkę. Chcę sprawić mojej siostrze niespodziankę i udowodnić, że jestem dobrym bratem. Liczę na Waszą pomoc! Dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi i rady. Pozdrawiam!