nowe gry ps3
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
wladyslaw1960
nowe gry ps3
Post autor: wladyslaw1960 »
Hej! Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie nowych gier na PS3. Ostatnio zakupiłem tę konsolę i chciałbym poznać jak najwięcej ciekawych tytułów, które mogę na niej zagrać. Niestety, nie mam zbyt dużo czasu na przeglądanie internetu i szukanie informacji o nowych grach, dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Chciałbym poznać Wasze ulubione gry na PS3, a także dowiedzieć się, które z nich są warte uwagi. Może macie jakieś ciekawe tytuły, które są mało znane, ale warte uwagi? Chętnie przeczytam Wasze opinie i porady. Jestem otwarty na różne gatunki gier, więc nie ma znaczenia czy jest to gra akcji, przygodowa czy sportowa. Ważne, żeby była wciągająca i dająca dużo frajdy. Zależy mi również na tym, aby gra była dostępna w polskiej wersji językowej, ponieważ nie jestem biegły w języku angielskim. Liczę na Waszą pomoc i dziękuję z góry za wszystkie propozycje. ;D