nauczyciel gry na gitarze praca

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Agnieszka84

nauczyciel gry na gitarze praca

Post autor: Agnieszka84 »

Siema! ;) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie nauczyciela gry na gitarze. Chciałabym nauczyć się grać na tym instrumencie, ale nie mam żadnego doświadczenia w muzyce. Zawsze marzyłam o tym, aby umieć grać na gitarze i wydaje mi się, że teraz jest odpowiedni moment, aby zacząć. Chciałabym znaleźć dobrego nauczyciela, który pomoże mi w nauce i wprowadzi mnie w świat muzyki. Nie wiem jednak od czego zacząć i jak znaleźć odpowiedniego nauczyciela. Czy powinnam szukać kogoś, kto uczy w szkole muzycznej czy może prywatnego nauczyciela? Jakie są ceny lekcji gry na gitarze? Czy potrzebuję własnego instrumentu czy na początek mogę korzystać z instrumentu na miejscu? Bardzo zależy mi na tym, aby znaleźć kogoś, kto będzie cierpliwy i potrafił przekazać mi wiedzę w sposób zrozumiały. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc i udzielić odpowiedzi na moje pytania. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i wskazówki! :)