gry babeczki

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Aleksander_86

gry babeczki

Post autor: Aleksander_86 »

Hej! 😃 Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry babeczki. Ostatnio moja dziewczyna zaczęła grać w tę grę i bardzo się w nią zaangażowała. Chciałbym jej pomóc i zacząć grać razem, ale kompletnie nie mam pojęcia o co w niej chodzi. Widzę, że jest to gra strategiczna, w której trzeba planować i zarządzać swoim biznesem, ale nie wiem od czego zacząć. Moja dziewczyna jest już w zaawansowanym etapie gry i nie chce mi zdradzić swoich tajemnic, bo jak twierdzi, to nie fair w stosunku do innych graczy. Chciałbym więc poznać podstawy gry, aby móc z nią wspólnie grać i rozwijać nasze biznesy. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc i udzielić kilku porad, jak zacząć i jakie strategie są najskuteczniejsze. Chciałbym również dowiedzieć się, jakie są najważniejsze elementy gry i jakie są najczęstsze błędy popełniane przez początkujących graczy. Jestem przekonany, że dzięki Waszej pomocy będę mógł szybko opanować grę i stać się godnym przeciwnikiem dla mojej dziewczyny. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i cenne wskazówki! 😊