gry na xboxa 2010

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Karina-85

gry na xboxa 2010

Post autor: Karina-85 »

Cześć wszystkim! ;D Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gier na xboxa z 2010 roku. Ostatnio zakupiłam konsolę dla siebie i chciałabym poznać najlepsze tytuły, które wyszły w tamtym roku. Niestety, nie mam zbyt dużego doświadczenia w grach na konsolach i nie wiem od czego zacząć. Chciałabym poznać różnorodne gatunki, takie jak przygodowe, akcji czy sportowe. Zależy mi również na grach, które są wciągające i mają dobrą fabułę. Mam nadzieję, że pomożecie mi wybrać odpowiednie tytuły, które pozwolą mi cieszyć się graniem na xboxie. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i rady. Jestem otwarta na wszelkie propozycje, a Wasze opinie będą dla mnie bardzo cenne. Chciałabym również poznać Wasze ulubione gry z tamtego roku i dowiedzieć się, dlaczego warto w nie zagrać. Liczę na Waszą pomoc i dzięki niej mam nadzieję, że odkryję świat gier na xboxa 2010 i spędzę przyjemnie czas wirtualnej rozrywki. Jeszcze raz dziękuję i czekam na Wasze odpowiedzi!