gry retro na pc
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
elwira-66
gry retro na pc
Post autor: elwira-66 »
Cześć!
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gier retro na pc. Ostatnio zaczęłam interesować się grami z przeszłości, ale niestety nie mam zbyt dużego doświadczenia w tym temacie. Chciałabym poznać kultowe tytuły, które warto przetestować, ale nie wiem od czego zacząć. Mam nadzieję, że na forum znajdę osoby, które podzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem w grach retro. Chciałabym dowiedzieć się, jakie są najlepsze gry retro na pc, jakie są ich zalety i wady, a także jakie są wymagania sprzętowe. Jestem otwarta na różne gatunki, więc chętnie posłucham o różnych tytułach. Może ktoś poleci mi jakieś mniej znane, ale warte uwagi gry? Chciałabym również dowiedzieć się, gdzie mogę je znaleźć i czy są dostępne w wersji cyfrowej. Zależy mi na tym, aby móc zagrać w te gry na swoim komputerze, dlatego potrzebuję informacji o tym, jak je zainstalować i czy są kompatybilne z nowszymi systemami operacyjnymi. Będę wdzięczna za każdą pomoc i wskazówkę, która pozwoli mi odkryć świat gier retro na pc. Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się poznać i polubić gry z przeszłości.