A teraz przejdźmy do tematu, czyli gier z komputera na androida. Muszę przyznać, że jestem bardzo zaskoczona, jak wiele tytułów zostało przeniesionych na ten system operacyjny. Ostatnio grałam w "The Sims Mobile" i muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczona. Gra jest bardzo wciągająca, a grafika i sterowanie są na naprawdę wysokim poziomie.
Kolejną grą, którą polecam, jest "Hearthstone". Jeśli lubisz karcianki, to ta gra na pewno przypadnie Ci do gustu. Jest bardzo rozbudowana, a dodatkowo można w nią grać online z innymi graczami. To świetny sposób na spędzenie wolnego czasu i jednocześnie rozwijanie swoich umiejętności.
Ostatnio odkryłam też "Minecraft: Pocket Edition". Jest to wersja mobilna popularnej gry, w której możemy budować własne światy i przeżywać różne przygody. Jest to idealna gra dla osób, które lubią tworzyć i eksperymentować.
To tylko kilka przykładów gier, które polecam z komputera na androida. Jestem pewna, że jest ich jeszcze wiele więcej i z chęcią poznam Wasze propozycje. Dajcie znać, jakie tytuły polecacie i może razem zagramy w jakąś grę online.
sony xperia e wifi hotspot