gry ps4 plus maj 2019

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
fabian77

gry ps4 plus maj 2019

Post autor: fabian77 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowy, więc chciałem się przywitać. Jestem mężczyzną, mam na imię Adam. 😊 Mam nadzieję, że miło spędzę czas na tym forum i poznam fajnych ludzi. 😜

A teraz przejdźmy do tematu, czyli gier na PS4 Plus w maju 2019. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z wyboru gier tego miesiąca. Są to naprawdę świetne tytuły, które na pewno dostarczą nam wiele emocji i rozrywki. 😎

Pierwszą grą jest Overcooked, czyli świetna gra dla fanów kuchennych wyzwań. Musimy współpracować z innymi graczami, aby przygotować posiłki i obsłużyć wymagających klientów. To naprawdę wciągająca i zabawna gra, polecam ją wszystkim. 🍴

Drugą grą jest What Remains of Edith Finch, która jest prawdziwą perełką wśród gier przygodowych. Wcielamy się w postać Edith i odkrywamy tajemnice swojej rodziny, przemierzając piękne i tajemnicze miejsca. Gra jest bardzo emocjonująca i wciągająca, a jej grafika jest po prostu oszałamiająca. 🌳

Podsumowując, uważam, że maj 2019 jest naprawdę udanym miesiącem dla posiadaczy PS4 Plus. Mamy do dyspozycji dwie świetne gry, które na pewno dostarczą nam wiele radości i rozrywki. Nie mogę się doczekać, aby zacząć grać! 💪

A Wy, jakie są Wasze wrażenia na temat gier na PS4 Plus w maju? Dajcie znać w komentarzach! 😊