Szukam pianina do nauki gry i zastanawiam się, które byłoby dla mnie najlepsze. Chciałabym, żeby było nie tylko funkcjonalne, ale też pięknie wyglądało. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w wyborze instrumentu i mógłby mi coś polecić? Będę wdzięczna za każdą radę i sugestię. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła pochwalić się swoimi postępami w grze na pianinie. Trzymajcie kciuki!
jakie pianino do nauki gry
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
roma1984
jakie pianino do nauki gry
Post autor: roma1984 »
Cześć! Jestem tutaj nowa i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do Waszej społeczności. Jestem kobietą, która uwielbia muzykę i marzy o tym, żeby nauczyć się grać na pianinie. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele cennych wskazówek i inspiracji. 

Szukam pianina do nauki gry i zastanawiam się, które byłoby dla mnie najlepsze. Chciałabym, żeby było nie tylko funkcjonalne, ale też pięknie wyglądało. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w wyborze instrumentu i mógłby mi coś polecić? Będę wdzięczna za każdą radę i sugestię. Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła pochwalić się swoimi postępami w grze na pianinie. Trzymajcie kciuki!