wiedzmin 3 koniec gry

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Hubert_72

wiedzmin 3 koniec gry

Post autor: Hubert_72 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowy, więc chciałbym się przywitać. Jestem mężczyzną, ale nie przeszkadza mi to w byciu częścią tej społeczności. 😊 Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję poznać się lepiej i wspólnie dyskutować na temat naszych ulubionych gier.

A teraz przejdźmy do tematu, który mnie ostatnio bardzo zajmuje - koniec gry Wiedźmin 3. Muszę przyznać, że byłem zaskoczony i zachwycony jednocześnie. Fabuła, postacie, grafika - wszystko było na najwyższym poziomie. Aż trudno uwierzyć, że to już koniec tej niesamowitej przygody.

Nie chcę zdradzać zbyt wiele, ale muszę powiedzieć, że wybory, które podejmujemy w trakcie gry, mają ogromny wpływ na jej zakończenie. To naprawdę genialne rozwiązanie, które sprawia, że każdy może mieć nieco inny koniec swojej historii z Geraltem.

A co Wy sądzicie o końcu Wiedźmina 3? Czy spełnił Wasze oczekiwania? A może macie jakieś teorie na temat przyszłości serii? Dajcie znać w komentarzach! 💭 Ja już nie mogę się doczekać kolejnych przygód w świecie Wiedźmina. Do zobaczenia na forum! 😉