gry online dla dzieci z autyzmem
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Ania
gry online dla dzieci z autyzmem
Post autor: Ania »
Cześć!
Witam wszystkie mamy i tatusiów na forum! Jestem Ania i bardzo się cieszę, że mogę być częścią tej społeczności. Jestem mamą dwójki wspaniałych dzieci, z których jedno ma autyzm. Dzięki temu, że jestem z nim na co dzień, nauczyłam się wiele o tej trudnej, ale jednocześnie pięknej drodze. Chcę podzielić się z Wami moimi doświadczeniami i pomóc innym rodzicom, którzy również mają dzieci z autyzmem. Dlatego też chciałabym polecić Wam gry online dla dzieci z autyzmem. To świetny sposób na rozwijanie umiejętności społecznych, koncentracji i koordynacji ruchowej u naszych pociech. Moje dziecko uwielbia gry z serii "Autyzm w grze", które są dostępne na wielu platformach. Są one dostosowane do potrzeb dzieci z autyzmem i są bardzo kolorowe i interaktywne. Polecam również gry planszowe, takie jak "Kolorowa farma" czy "Zwariowane zwierzaki", które są świetnym sposobem na wspólne spędzanie czasu i rozwijanie umiejętności społecznych. Wierzę, że dzięki takim grom nasze dzieci będą mogły się rozwijać i cieszyć z zabawy tak samo jak ich rówieśnicy. Dajcie znać, czy znacie jeszcze jakieś ciekawe gry dla dzieci z autyzmem!
#autyzm #gryonline #dzieci #rozwój #wspieram #mama #tata #forum