Chciałbym się podzielić z Wami moim ulubionym gatunkiem gier na 2 osoby - strzelankami. Uwielbiam rywalizację i adrenalinkowe pojedynki, a w grach tego typu jest tego pod dostatkiem. Moim zdaniem najlepsze są te, w których można grać ze znajomymi lub rodzeństwem, bo wtedy emocje są jeszcze większe.
Mam kilka propozycji gier, które mogą Was zainteresować. Pierwszą z nich jest "Overcooked", w której wcielamy się w rolę szefów kuchni i musimy wspólnie przygotować posiłki, unikając przy tym różnych przeszkód. Gra jest bardzo zabawna i wymaga sprawnego porozumiewania się z drugim graczem.
Kolejną propozycją jest "Portal 2", w której musimy wspólnie rozwiązywać zagadki i pokonywać przeszkody przy użyciu specjalnej broni - portalu. Gra jest bardzo inteligentna i wymaga od nas sprytu i współpracy.
Ostatnią grą, którą chciałbym polecić jest "Rocket League", czyli połączenie piłki nożnej z samochodami. Wcielamy się w role kierowców i musimy wspólnie zdobywać bramki, wykorzystując różne triki i umiejętności. Gra jest bardzo dynamiczna i wciąga na długie godziny.
To tylko kilka przykładów, ale jestem pewien, że na forum znajdziecie jeszcze wiele innych ciekawych tytułów. Mam nadzieję, że uda nam się wspólnie odkryć nowe gry i spędzić razem wiele godzin wirtualnej zabawy. Do zobaczenia na forum!
ladowanie akumulatora 12v