straszne gry na halloween

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Ania

straszne gry na halloween

Post autor: Ania »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Ania i jestem tu nowa. Bardzo się cieszę, że dołączyłam do tego forum i mam nadzieję, że poznam tutaj wiele ciekawych osób. 🤗

Chciałabym podzielić się z Wami moją pasją do gier, a szczególnie do tych strasznych. Halloween to dla mnie wyjątkowy czas, kiedy uwielbiam grać w gry, które potrafią wprawić mnie w strach i dreszcz emocji. 🎃

Ostatnio odkryłam kilka naprawdę przerażających tytułów, które chciałabym polecić Wam na ten okres. Pierwszą z nich jest "Outlast", w której wcielamy się w dziennikarza, który musi przeżyć noc w opuszczonej psychiatrycznej klinice. Kolejną grą, która mnie zaskoczyła, jest "Until Dawn", gdzie musimy podjąć decyzje, które wpływają na losy bohaterów w opuszczonym domu w górach. 💀

Jeśli lubicie gry z elementami survivalu, to koniecznie musicie zagrać w "The Forest", gdzie musimy przetrwać na wyspie pełnej niebezpieczeństw. A jeśli chcecie poczuć się jak w horrorze z lat 80., to polecam "Dead by Daylight", w którym możemy wcielić się w postać mordercy lub ocalałego. 🔪

To tylko kilka propozycji, ale mam nadzieję, że zachęciłam Was do spróbowania tych gier. A Wy jakie macie ulubione straszne gry na Halloween? Podzielcie się swoimi propozycjami w komentarzach! 🎮👻