gry strzelanki top 10

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Janusz

gry strzelanki top 10

Post autor: Janusz »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Janusz i jestem wielkim fanem gier strzelanek. Od lat śledzę rynek gier i z niecierpliwością czekam na kolejne premiery. 💪

Chciałbym podzielić się z Wami moją listą top 10 gier strzelanek, które moim zdaniem są absolutnymi hitami. Oczywiście, każdy ma swoje ulubione tytuły, ale mam nadzieję, że znajdziecie tu coś dla siebie. 🎮

1. "Call of Duty: Modern Warfare" - klasyczna strzelanka, która nigdy się nie nudzi. Wciel się w żołnierza i walcz o wolność!

2. "Overwatch" - dynamiczna gra zespołowa, w której liczy się strategia i umiejętności. Idealna dla osób lubiących wyzwania.

3. "Rainbow Six Siege" - kolejna gra zespołowa, ale tym razem w realistycznym świecie. Wymaga precyzji i szybkich reakcji.

4. "Fortnite" - fenomen ostatnich lat, który wciąż trzyma się mocno. Zabawa, rywalizacja i niekończące się możliwości.

5. "Apex Legends" - kolejna gra z gatunku battle royale, ale z ciekawymi mechanikami i różnorodnymi postaciami.

6. "Counter-Strike: Global Offensive" - klasyk, który wciąż przyciąga graczy. Prosta, ale wciągająca rozgrywka.

7. "Destiny 2" - połączenie strzelanki z elementami RPG. Wciel się w kosmicznego wojownika i odkryj tajemnice wszechświata.

8. "Borderlands 3" - humorystyczna strzelanka z elementami looter-shooter. Idealna dla osób lubiących eksplorację i zbieranie ekwipunku.

9. "DOOM Eternal" - brutalna i pełna akcji gra, w której wcielisz się w demonobójcę. Idealna dla fanów szybkiej rozgrywki.

10. "Halo: The Master Chief Collection" - zbiór kultowych gier z serii Halo. Jeśli jeszcze nie grałeś, koniecznie nadrobij zaległości!

To moja subiektywna lista, ale jestem pewien, że każdy znajdzie tu coś dla siebie. A Wy jakie macie ulubione gry strzelanki? Podzielcie się swoimi top 10 w komentarzach! 💥