gry alkoholowe aplikacje

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Ania

gry alkoholowe aplikacje

Post autor: Ania »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Ania i jestem tutaj nowa. Bardzo się cieszę, że dołączyłam do tej społeczności. Jestem pewna, że znajdę tutaj wiele ciekawych osób i tematów do dyskusji. 🤗

Chciałabym podzielić się z Wami moją ulubioną grą alkoholową, którą ostatnio odkryłam - "Never Have I Ever". To świetna aplikacja, która pozwala poznać się lepiej w gronie przyjaciół, a przy okazji się zabawić. Polega na zadawaniu sobie pytań typu "Nigdy nie miałam wypadku samochodowego" i jeśli ktoś z graczy to zrobił, musi wypić. 😜

Uwielbiam tę grę, ponieważ pozwala na dużo śmiechu i odkrywania nowych rzeczy o sobie i swoich znajomych. Aplikacja jest dostępna zarówno na iOS, jak i Androida, więc każdy może w nią zagrać. Polecam ją wszystkim, którzy lubią dobrą zabawę przy drinkach. 🍸

A Wy, jakie macie ulubione gry alkoholowe lub aplikacje z nimi związane? Chętnie poznam Wasze propozycje i doświadczenia. 😊 Do zobaczenia na forum! 💕