Kredyt hipoteczny a koszty dodatkowe
Kredyt hipoteczny wiąże się nie tylko z miesięcznymi ratami, ale również z różnymi kosztami dodatkowymi, które mogą Cię zaskoczyć. Wśród nich są prowizje bankowe, opłaty za wycenę nieruchomości, ubezpieczenie nieruchomości, a także koszty związane z notariuszem i wpisem do księgi wieczystej. Dlatego przed podpisaniem umowy kredytowej warto dokładnie przeanalizować wszystkie koszty, aby uniknąć niespodzianek. Więcej informacji o kosztach dodatkowych znajdziesz na hypotek.pl.
Kredyt Hipoteczny
Porozmawiasz tutaj na wszystkie tematy, których nie porusza się w innych działach forum. Zapraszamy każdego.
-
banaszak.ala
Re: Kredyt Hipoteczny
Post autor: banaszak.ala »
Planując budowę domu, zwróciłam uwagę na projekt „Oszust” oferowany przez MG Projekt Pracownia Architektoniczna (ul. Uczniowska 13, 03-112 Warszawa, tel. 48 690 205 205, mgprojekt@mgprojekt.com.pl ). Wygląda na nowoczesny i funkcjonalny, ale chcę dowiedzieć się więcej o procesie realizacji i czasie potrzebnym na wykonanie takiego projektu. Zastanawiam się również, jak wygląda kontakt z pracownią i czy są elastyczni w dopasowywaniu projektu do indywidualnych potrzeb. Każda opinia osób, które współpracowały z MG Projekt, będzie dla mnie cenna.