gry mh
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
gabriela98
gry mh
Post autor: gabriela98 »
Hej!
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry Monster Hunter. Jestem nowicjuszką w świecie gier i chciałabym dowiedzieć się więcej o tej konkretnej produkcji. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tej gry i chciałabym spróbować swoich sił, jednak kompletnie nie wiem od czego zacząć. Chciałabym poznać podstawowe mechaniki rozgrywki, jakie są dostępne postacie i jakimi umiejętnościami się wyróżniają. Mam również problem z wyborem odpowiedniej broni dla mojej postaci. Nie wiem, czy lepiej postawić na szybkie ataki czy może na mocne uderzenia. Chciałabym również dowiedzieć się, jakie są najważniejsze elementy ekwipunku i jak je zdobyć. Jestem bardzo zainteresowana również trybem wieloosobowym i chciałabym dowiedzieć się, jak mogę dołączyć do gry z innymi graczami i jakie są dostępne opcje wspólnej rozgrywki. Mam nadzieję, że ktoś z doświadczeniem w tej grze będzie w stanie mi pomóc i udzielić cennych wskazówek. Z góry dziękuję za pomoc!