gry ubieranie dziewczyn

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Mateusz-96

gry ubieranie dziewczyn

Post autor: Mateusz-96 »

Siema ;) Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry ubieranie dziewczyn. Moja siostra jest wielką fanką tego typu gier i często proszę ją o pomoc w wyborze stroju dla mojej postaci w grze. Jednak ostatnio zaczęła pracować i nie ma już tyle czasu, żeby mi pomagać. A ja nie mam zbyt dużego zmysłu modowego i często nie wiem, co wybrać. Chciałbym, żeby moja postać wyglądała modnie i stylowo, ale nie mam pojęcia, jakie elementy ubioru ze sobą łączyć. Dlatego zwracam się do Was, użytkowników forum, o pomoc. Może ktoś z Was ma podobne doświadczenia i może mi podpowiedzieć, jakie są najmodniejsze trendy w grach ubierankowych? Chciałbym również dowiedzieć się, jakie są najlepsze strony lub aplikacje, gdzie mogę znaleźć ciekawe i różnorodne ubrania dla mojej postaci. Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie, które pomogą mi w stworzeniu wyjątkowego i stylowego wyglądu dla mojej postaci w grze. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc!