gry komputerowe dla dzieci 9 lat
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Sergiusz1974
gry komputerowe dla dzieci 9 lat
Post autor: Sergiusz1974 »
Cześć wszystkim!
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gier komputerowych dla dzieci w wieku 9 lat. Moja sytuacja jest taka, że niedługo moja siostrzenica obchodzi swoje dziewiąte urodziny i chciałbym jej podarować coś, co sprawi jej radość i będzie jednocześnie edukacyjne. Wiem, że dzieci w tym wieku uwielbiają spędzać czas przed komputerem, dlatego chciałbym znaleźć dla niej odpowiednie gry, które będą jednocześnie rozwijać jej umiejętności. Jednak nie jestem specjalistą w dziedzinie gier komputerowych, dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Chciałbym, abyście polecali mi gry, które są odpowiednie dla dziewięciolatki, nie są zbyt skomplikowane, ale jednocześnie nie są też zbyt proste. Ważne jest dla mnie, aby były one bezpieczne dla dziecka i nie zawierały treści nieodpowiednich dla jej wieku. Zależy mi również na tym, aby były edukacyjne i rozwijały jej umiejętności, a nie tylko dostarczały rozrywki. Będę wdzięczny za każdą pomoc i sugestię, ponieważ chcę sprawić siostrzenicy niezapomniany prezent, który jednocześnie będzie dla niej wartościowy. Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi i rady!