stare gry tenis
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Nina_69
stare gry tenis
Post autor: Nina_69 »
Cześć! ;D Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie starych gier tenisowych. Ostatnio odnalazłam w piwnicy swoją starą konsolę i chciałabym zagrać w ulubione gry z dzieciństwa. Niestety, nie pamiętam już nazw tych gier ani jak je uruchomić. Przeszukałam internet, ale większość informacji dotyczy nowszych wersji gier tenisowych. Chciałabym zagrać w te stare, bo mają dla mnie sentymentalną wartość. Może ktoś z Was pamięta jeszcze te gry i mógłby mi pomóc? Szukam przede wszystkim gry z lat 90-tych, w której można było grać w pojedynkę lub z przyjaciółmi na jednej konsoli. Pamiętam, że były tam różne tryby gry, a także możliwość wyboru postaci i kortów. Bardzo zależy mi na odnalezieniu tych gier, ponieważ chciałabym zagrać w nie z moim bratem, który mieszka daleko i odwiedza mnie tylko raz w roku. Będę wdzięczna za każdą pomoc i wskazówkę, która pozwoli mi odświeżyć wspomnienia z dzieciństwa i ponownie zagrać w te wspaniałe gry tenisowe. Dziękuję z góry!