resident evil podobne gry
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Irena1962
resident evil podobne gry
Post autor: Irena1962 »
Siema
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gier podobnych do Resident Evil. Ostatnio zaczęłam grać w tę serię i bardzo mi się spodobała. Chciałabym znaleźć inne gry, które będą miały podobny klimat i fabułę. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w grach survival horror, więc potrzebuję porad od bardziej doświadczonych graczy. Chciałabym poznać inne tytuły, które będą równie wciągające i straszne. Często słyszę o innych grach z tego gatunku, ale nie wiem, które warto wypróbować. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże i poleci mi ciekawe tytuły. Chciałabym też dowiedzieć się, czy są jakieś gry podobne do Resident Evil, ale z innym motywem lub ujęciem. Jestem otwarta na różne propozycje i chętnie poszerzę swoją wiedzę na temat tego gatunku gier. Dzięki pomocy innych graczy będę mogła odkryć nowe tytuły i cieszyć się jeszcze większą dawką strachu i adrenaliny. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i rady. Czekam na Wasze odpowiedzi!