gry dla dzieci gotowanie ciasta
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
walerian1968
gry dla dzieci gotowanie ciasta
Post autor: walerian1968 »
Siema! ;D Szukam pomocy w temacie gry dla dzieci gotowanie ciasta. Jestem tatusiem dwóch małych córeczek, które uwielbiają bawić się w kuchni. Chciałbym znaleźć dla nich jakąś ciekawą grę, która pozwoli im rozwijać swoje umiejętności kulinarne i jednocześnie bawić się wirtualnym gotowaniem. Nie jestem zbyt obeznany w świecie gier, dlatego potrzebuję pomocy w wybraniu odpowiedniej opcji. Chciałbym, żeby gra była odpowiednia dla dzieci w wieku 5-7 lat, ale jednocześnie niezbyt skomplikowana, żeby mogły się nią same bawić. Ważne jest dla mnie również, żeby gra była edukacyjna i uczyła moje córki podstawowych zasad gotowania oraz zdrowego odżywiania. Zależy mi również na tym, żeby gra była w języku polskim, żeby moje dzieci mogły swobodnie się nią posługiwać. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie miał jakieś ciekawe propozycje i pomoże mi w wyborze odpowiedniej gry dla moich córek. Z góry dziękuję za wszelką pomoc! ;D