hannah montana gry autobus

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Pawel-86

hannah montana gry autobus

Post autor: Pawel-86 »

Cześć wszystkim! :) Jestem tutaj nowy i potrzebuję Waszej pomocy w temacie gier związanych z Hannah Montana, a konkretnie gry autobus. Moja siostra jest ogromną fanką tej postaci i zbiera wszystkie gry z nią związane. Niestety, ostatnio jej ulubiona gra autobus przestała działać i nie mogę jej znaleźć w żadnym sklepie ani na stronach internetowych. Próbowałem już wszystkiego, od przeszukania sklepów stacjonarnych po przeglądanie internetu, ale bezskutecznie. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was ma tę grę i mógłby mi ją udostępnić lub polecić miejsce, gdzie mogę ją znaleźć? Będę bardzo wdzięczny za każdą wskazówkę. Moja siostra jest bardzo zawiedziona, że nie może już grać w swoją ulubioną grę, a ja chciałbym jej sprawić niespodziankę i odnowić jej kolekcję gier z Hannah Montana. Liczę na Waszą pomoc i z góry dziękuję za każdą odpowiedź. Pozdrawiam! :)