pierniki gry

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Cezary72

pierniki gry

Post autor: Cezary72 »

Witam :) Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie pierniki gry. Ostatnio moja żona zaczęła interesować się pieczeniem pierników i chciałbym jej zrobić niespodziankę, kupując jej grę komputerową, która pozwoliłaby jej nauczyć się wirtualnego wypieku tych słodkości. Niestety, nie mam pojęcia, jaka gra byłaby najlepsza i czy w ogóle istnieje coś takiego. Szukając w internecie, znalazłem wiele różnych tytułów, ale nie jestem pewien, która z nich byłaby odpowiednia dla początkującego gracza. Chciałbym, aby gra była przyjazna dla użytkownika, ale jednocześnie wyzwalała kreatywność i umiejętności kulinarne. Czy ktoś może polecić mi jakąś konkretną grę lub podzielić się swoimi doświadczeniami z grami tego typu? Zależy mi na tym, aby moja żona mogła się dobrze bawić i jednocześnie nauczyć czegoś nowego. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i rady. Dziękuję z góry za pomoc!