gry planszowe dla starszych ludzi
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Władysław_72
gry planszowe dla starszych ludzi
Post autor: Władysław_72 »
Cześć
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gier planszowych dla starszych ludzi. Moja mama niedawno przeprowadziła się do mnie i chciałbym znaleźć dla niej jakieś zajęcie, które pozwoli jej spędzić czas w przyjemny sposób. Mama jest już w podeszłym wieku i nie jest w stanie wykonywać wielu aktywności fizycznych, dlatego myślę, że gra planszowa byłaby idealnym rozwiązaniem. Jednak nie mam zbyt dużego doświadczenia w tym temacie i nie wiem, które gry mogłyby jej przypaść do gustu. Chciałbym, aby były one łatwe w zrozumieniu i nie wymagały zbyt dużego wysiłku umysłowego. Zależy mi również na tym, aby były one dostosowane do wieku mojej mamy, a jednocześnie ciekawe i wciągające. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie miał podobne doświadczenia i będzie w stanie polecić mi jakieś konkretne tytuły lub podzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat gier planszowych dla starszych osób. Będę wdzięczny za każdą pomoc i sugestię. Dziękuję z góry!