gry czarownica robi mikstury

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Krystyna-82

gry czarownica robi mikstury

Post autor: Krystyna-82 »

Cześć wszystkim! :) Jestem tutaj nowa i potrzebuję pomocy w temacie gry "czarownica robi mikstury". Jestem ogromną fanką gier związanych z magią i czarodziejami, dlatego też postanowiłam spróbować swoich sił w tej grze. Niestety, nie jestem w stanie przejść dalej, ponieważ mam problem z wykonaniem jednej z zadań - stworzeniem mikstury, która pozwoli mi otworzyć zamknięte drzwi do kolejnego poziomu.

Przez kilka godzin próbowałam różnych kombinacji składników, ale bezskutecznie. Nie wiem, czy może coś robię źle, czy może brakuje mi jakiegoś kluczowego składnika. Bardzo zależy mi na przejściu dalej w grze, ponieważ chcę poznać dalszą fabułę i odkryć tajemnice, które kryją się za zamkniętymi drzwiami.

Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy ktoś z Was już grał w tę grę i może podpowiedzieć mi, jak stworzyć tę miksturę? Będę bardzo wdzięczna za każdą wskazówkę, która pozwoli mi przejść dalej w grze. Chciałabym również podkreślić, że nie chcę otrzymać gotowego rozwiązania, ponieważ wtedy nie miałabym satysfakcji z własnego osiągnięcia. Po prostu potrzebuję drobnej podpowiedzi, aby móc kontynuować grę.

Z góry dziękuję za każdą pomoc i mam nadzieję, że uda mi się przejść dalej w tej fascynującej grze. Pozdrawiam serdecznie! :)