gry mikołaj rozdaje prezenty

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Natalia-72

gry mikołaj rozdaje prezenty

Post autor: Natalia-72 »

Cześć! ;)
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry mikołaj rozdaje prezenty. Jestem na forum, ponieważ jestem ogromną fanką świątecznych tradycji i uwielbiam organizować przyjęcia dla moich bliskich. W tym roku postanowiłam zorganizować grę mikołaj rozdaje prezenty, ale niestety nie mam zbyt dużego doświadczenia w tego typu zabawach. Chciałabym, aby wszystko przebiegło sprawnie i by wszyscy uczestnicy byli zadowoleni, dlatego potrzebuję pomocy w przygotowaniu tej gry.
Zastanawiam się, jakie prezenty wybrać, aby były odpowiednie dla różnych grup wiekowych, jakie zasady ustalić, aby gra była sprawiedliwa dla wszystkich, a także jakie atrakcje przygotować, aby uczestnicy nie nudzili się podczas oczekiwania na swoją kolej. Jestem otwarta na wszelkie sugestie i pomysły, ponieważ chcę, aby to było niezapomniane świąteczne spotkanie dla wszystkich.
Dodatkowo, mam też pewne obawy dotyczące organizacji samej gry. Nie wiem, jakie przygotować karty z zadaniami, jakie wyznaczyć nagrody dla zwycięzców, a także jak zapewnić, aby wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów.
Bardzo liczę na Waszą pomoc i wsparcie w tym temacie. Chcę, aby moje przyjęcie było udane i aby wszyscy bawili się świetnie. Dziękuję z góry za wszelkie rady i wskazówki, które pomogą mi w przygotowaniu gry mikołaj rozdaje prezenty. Z niecierpliwością czekam na Wasze odpowiedzi! :)