gry playstation plus marzec
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
cezary1976
gry playstation plus marzec
Post autor: cezary1976 »
Hej! Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry playstation plus marzec. Ostatnio zakupiłem abonament na playstation plus, który daje mi dostęp do wielu gier i dodatkowych funkcji na mojej konsoli. Niestety, w marcu nie mogę znaleźć żadnej ciekawej gry, która byłaby dostępna w ramach tego abonamentu. Przeszukałem już wiele forów i stron internetowych, ale nie znalazłem żadnych informacji na temat gier, które będą dostępne w marcu dla użytkowników playstation plus. Jestem bardzo zainteresowany grami z gatunku przygodowych i akcji, dlatego chciałbym dowiedzieć się, czy w marcu pojawią się jakieś nowe tytuły z tych kategorii. Może ktoś z Was ma już jakieś informacje lub zna jakieś sprawdzone źródła, gdzie mogę znaleźć takie informacje? Będę wdzięczny za każdą pomoc w tym temacie. Chciałbym wykorzystać w pełni swój abonament i cieszyć się grami, które są dostępne dla użytkowników playstation plus. Liczę na Waszą wiedzę i doświadczenie w tym temacie. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź i pomoc. ;D