intel realsense gry
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Marcela
intel realsense gry
Post autor: Marcela »
Siema!
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie intel realsense gry. Ostatnio zainteresowałam się grami wykorzystującymi technologię intel realsense, jednak nie mam zbyt dużo doświadczenia w tym temacie. Chciałabym dowiedzieć się więcej o tym, jak działa ta technologia i jakie gry są dostępne. Mam również problem z uruchomieniem jednej z gier, która wykorzystuje intel realsense. Nie wiem, czy to wina mojego sprzętu czy może braku odpowiednich ustawień. Chciałabym poznać opinie innych użytkowników i dowiedzieć się, jakie są najlepsze sposoby na rozwiązanie tego problemu. Jestem przekonana, że na forum znajdę osoby, które mają większe doświadczenie w grach z wykorzystaniem intel realsense i będą w stanie mi pomóc. Zależy mi na tym, aby poznać tę technologię lepiej i cieszyć się grami, które wykorzystują jej możliwości. Liczę na Waszą pomoc i dziękuję z góry za wszystkie wskazówki i porady!