gry my tom i angela

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Witold64

gry my tom i angela

Post autor: Witold64 »

Hej ;) Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry My Tom i Angela. Ostatnio zacząłem grać w tę grę i jestem z niej bardzo zadowolony. Jednak ostatnio napotkałem na pewien problem, który utrudnia mi dalszą rozgrywkę. Chodzi o to, że nie mogę zdobyć wystarczającej ilości monet, aby odblokować nowe elementy w grze. Próbowałem już różnych sposobów, ale niestety bezskutecznie. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone sposoby na szybkie zdobywanie monet w grze? Będę wdzięczny za każdą radę i wskazówkę, która pomoże mi w dalszej rozgrywce. Chciałbym móc cieszyć się pełnymi możliwościami gry i odblokować wszystkie elementy, które są mi potrzebne. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc i dzięki temu będę mógł kontynuować swoją przygodę z My Tom i Angela. Z góry dziękuję za każdą pomoc i czekam na Wasze odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie!