najlepsze gry od 12 lat
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Bartosz1977
najlepsze gry od 12 lat
Post autor: Bartosz1977 »
Cześć!
Szukam pomocy w temacie najlepszych gier dla dzieci od 12 lat. Jestem wujkiem i niedługo moja siostrzenica obchodzi swoje 12 urodziny. Chciałbym jej podarować coś, co sprawi jej radość i będzie jednocześnie odpowiednie dla jej wieku. Niestety, nie jestem na bieżąco z aktualnymi trendami w świecie gier, dlatego potrzebuję Waszej pomocy. Chciałbym wybrać dla niej grę, która będzie nie tylko ciekawa i wciągająca, ale także edukacyjna i bezpieczna dla dzieci w jej wieku. Zależy mi na tym, aby nie zawierała przemocy i niepromowała nieodpowiednich zachowań. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i rady. Liczę na Waszą wiedzę i doświadczenie w tym temacie. Zależy mi na tym, aby moja siostrzenica miała pozytywne doświadczenia z grami i mogła czerpać z nich radość i naukę. Proszę o podzielenie się swoimi ulubionymi tytułami lub poleceniem gier, które sprawdziły się u Waszych dzieci w tym wieku. Z góry dziękuję za pomoc!