gry witch czarodziejki przygodowe
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
iga-69
gry witch czarodziejki przygodowe
Post autor: iga-69 »
Hej! Jestem wielką fanką gry Witch Czarodziejki Przygodowe i ostatnio mam pewien problem z jej przejściem. Chciałabym prosić o pomoc w temacie dotyczącym jednego z poziomów, który sprawia mi sporo trudności. Chodzi o misję, w której muszę odnaleźć zaginiony artefakt, ale niestety nie mogę znaleźć wskazówek, które pomogłyby mi go odnaleźć. Przeszukałam już całą mapę, ale bezskutecznie. Jest to dla mnie bardzo frustrujące, ponieważ nie mogę przejść dalej w grze i odkryć kolejnych tajemnic. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o podpowiedź lub wskazówkę, która pomogłaby mi rozwiązać ten problem. Jestem pewna, że wśród Was są osoby, które już przeszły tę grę i mogą mi udzielić cennych wskazówek. Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc, ponieważ chcę jak najszybciej kontynuować swoją przygodę w świecie czarodziejek. Dziękuję z góry za każdą odpowiedź i mam nadzieję, że razem uda nam się rozwiązać ten trudny dla mnie problem. ;D