Cześć wszystkim! ;D Jestem tutaj nowa i potrzebuję Waszej pomocy w temacie pinu do gry kahoot. Ostatnio zostałam poproszona przez mojego szefa o przygotowanie quizu na firmową imprezę integracyjną. Zdecydowałam się na kahoot, ponieważ jest to świetna i interaktywna forma zabawy, która pozwala na sprawdzenie wiedzy i jednocześnie bawić się w grupie. Niestety, nie mam doświadczenia w tworzeniu gier na tej platformie i nie wiem, jak znaleźć pin do mojego quizu.
Zależy mi na tym, aby wszystko było przygotowane perfekcyjnie, ponieważ jest to ważne wydarzenie dla firmy. Chciałabym, aby nasi pracownicy świetnie się bawili i jednocześnie mogli sprawdzić swoją wiedzę na temat naszej branży. Dlatego też potrzebuję pomocy w znalezieniu pinu do gry kahoot, aby móc udostępnić quiz moim kolegom z pracy.
Będę wdzięczna za wszelką pomoc i wskazówki, jak znaleźć pin do gry kahoot. Może ktoś z Was miał już do czynienia z tą platformą i będzie w stanie mi pomóc? Chciałabym również dowiedzieć się, jakie są najlepsze sposoby na promowanie gry kahoot wśród pracowników, aby wszyscy mogli wziąć udział w zabawie.
Z góry dziękuję za wszelką pomoc i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się stworzyć świetną grę na imprezę firmową. Jestem przekonana, że dzięki kahoot nasza impreza będzie nie tylko zabawna, ale również edukacyjna. Jeszcze raz dziękuję i czekam na Wasze wskazówki! ;D
pin do gry kahoot
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.