nauka gry na pianinie warszawa wola
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
adam-87
nauka gry na pianinie warszawa wola
Post autor: adam-87 »
Cześć
Jestem mężczyzną i chciałbym nauczyć się grać na pianinie. Szukam pomocy w temacie nauki gry na pianinie w Warszawie, a konkretniej w dzielnicy Wola. Jestem kompletnie początkujący i nie mam żadnego doświadczenia w grze na tym instrumencie. Chciałbym nauczyć się podstawowych akordów i utworów, aby móc grać dla siebie i dla innych. Nie mam możliwości uczęszczania na regularne lekcje, dlatego szukam kogoś, kto mógłby mi pomóc w nauce w sposób indywidualny. Jestem otwarty na różne metody nauki i chętnie poświęcę czas i wysiłek, aby osiągnąć swój cel. Pianino jest dla mnie nie tylko instrumentem, ale również sposobem na relaks i wyrażanie siebie. Dlatego bardzo zależy mi na tym, aby nauczyć się grać na nim poprawnie i z pasją. Liczę na pomoc i wsparcie ze strony osób, które mają doświadczenie w nauce gry na pianinie i mogą mi udzielić cennych wskazówek. Będę wdzięczny za każdą pomoc i chętnie podzielę się swoimi postępami. Dziękuję z góry za uwagę i mam nadzieję, że znajdę kogoś, kto będzie w stanie mi pomóc w mojej przygodzie z grą na pianinie.