gry jeja escape

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
jakub1967

gry jeja escape

Post autor: jakub1967 »

Witam ;D Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry jeja escape. Ostatnio zacząłem grać w tę grę i jestem z niej bardzo zadowolony. Jednak ostatnio utknąłem na jednym z poziomów i nie mogę sobie poradzić. Próbowałem różnych sposobów, ale bezskutecznie. Jestem już zdesperowany i nie wiem, co mam zrobić. Dlatego zwracam się do Was, drodzy użytkownicy forum, o pomoc. Może ktoś z Was grał w tę grę i miał podobny problem? Byłbym bardzo wdzięczny za podpowiedź lub wskazówkę, która pozwoli mi przejść dalej w grze. Chciałbym kontynuować swoją przygodę z tą grą, ale bez pomocy nie jestem w stanie tego zrobić. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc i udzielić cennych wskazówek. Z góry dziękuję za każdą pomoc i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się przejść ten poziom i cieszyć się dalszą rozgrywką. Pozdrawiam serdecznie i liczę na Waszą pomoc!