gry pl logowanie
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Janina_62
gry pl logowanie
Post autor: Janina_62 »
Siema! ;D Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry pl logowanie. Ostatnio zaczęłam grać w tę grę i bardzo mi się spodobała, jednak mam problem z zalogowaniem się do mojego konta. Próbowałam już kilka razy, ale za każdym razem wyskakuje błąd logowania. Nie wiem, co może być przyczyną tego problemu, ponieważ wcześniej nie miałam z tym żadnych trudności. Jestem pewna, że wpisuję poprawne dane logowania, więc nie wiem, co może być nie tak. Próbowałam również zresetować hasło, ale nie otrzymałam żadnego maila z linkiem do zmiany hasła. Jestem zdezorientowana i nie wiem, co mam zrobić, aby móc ponownie zalogować się do gry. Bardzo mi zależy na kontynuowaniu rozgrywki, ponieważ spędziłam już wiele godzin na jej ukończenie. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu, ponieważ nie chcę tracić swojego postępu w grze. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i sugestie. Pozdrawiam! ;D