gry dla 11 latka

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
patrycja

gry dla 11 latka

Post autor: patrycja »

Cześć wszystkim! Jestem mamą 11-letniego chłopca i szukam pomocy w wyborze odpowiednich gier dla niego. Mój syn uwielbia spędzać czas przed komputerem, ale ostatnio zauważyłam, że gra w te same tytuły i zaczyna się nudzić. Chciałabym mu zaproponować coś nowego, ale nie mam pojęcia, jakie gry mogą być odpowiednie dla jego wieku. Zależy mi na tym, aby były one nie tylko ciekawe, ale także edukacyjne i rozwijające. Nie chcę, żeby mój syn tylko bezmyślnie spędzał czas przed ekranem, dlatego szukam gier, które będą miały wartość edukacyjną. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie miał podobne doświadczenia i będzie w stanie polecić mi jakieś tytuły. Zależy mi również na tym, aby gry były odpowiednie dla chłopców w wieku 11 lat, a nie dla starszych dzieci. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i rady. Jestem pewna, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć dla mojego syna idealne gry, które będą nie tylko zabawne, ale także pozytywnie wpłyną na jego rozwój. Z niecierpliwością czekam na Wasze propozycje! :D