gry dla dziewczyn ogień i woda 1
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Arleta1993
gry dla dziewczyn ogień i woda 1
Post autor: Arleta1993 »
Hej! Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry dla dziewczyn "ogień i woda 1". Jestem na forum, ponieważ jestem ogromną fanką gier, a szczególnie tych, które wymagają logicznego myślenia i zręczności. Ogień i woda to gra, która od dawna przyciąga moją uwagę, jednak nigdy nie miałam okazji zagrać w nią w pełni. Chciałabym poznać wszystkie tajniki tej gry i przejść ją w całości, jednak napotykam na pewne trudności. Nie jestem doświadczoną graczką i potrzebuję wskazówek, jak poradzić sobie z kolejnymi poziomami. Szukam również sposobów na zdobycie dodatkowych punktów i odblokowanie ukrytych poziomów. Jestem przekonana, że na forum znajdę osoby, które mają większe doświadczenie w grze i chętnie podzielą się swoimi wskazówkami. Liczę na pomoc w rozwiązaniu trudniejszych zagadek oraz na ciekawe pomysły, które pozwolą mi jeszcze bardziej cieszyć się grą. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i wskazówki. ;D