gry seksowanie dla dzieci

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Marta-95

gry seksowanie dla dzieci

Post autor: Marta-95 »

Hej! ;) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry seksowanie dla dzieci. Jestem na forum, ponieważ jestem zaniepokojona tym, że coraz więcej dzieci w moim otoczeniu zaczyna interesować się tematyką seksualną. Chciałabym dowiedzieć się, jakie są bezpieczne i odpowiednie dla nich gry, które pomogą im zrozumieć i poznać swoje ciało, ale jednocześnie nie będą dla nich szokujące lub nieodpowiednie. Chcę również dowiedzieć się, jak rozmawiać z dziećmi na ten temat i jak uświadamiać im, że seksualność jest czymś naturalnym, ale jednocześnie trzeba zachować odpowiednie granice i szanować swoje ciało oraz ciało innych. Jestem przekonana, że odpowiednia edukacja w tym temacie może pomóc dzieciom w przyszłości w uniknięciu niebezpiecznych sytuacji i podejmowaniu świadomych decyzji. Dlatego też proszę o pomoc w znalezieniu odpowiednich materiałów i informacji na temat gier seksualnych dla dzieci. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i wsparcie.