nowe gry społecznościowe
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Rozalia
nowe gry społecznościowe
Post autor: Rozalia »
Cześć wszystkim!
Jestem tutaj, ponieważ potrzebuję pomocy w temacie nowych gier społecznościowych. Ostatnio zauważyłam, że wiele moich znajomych gra w różnego rodzaju gry online, w których można wspólnie rywalizować i bawić się razem. Chciałabym również spróbować swoich sił w tego typu grach, ale kompletnie nie mam pojęcia od czego zacząć. Nie wiem, jakie gry są popularne, jak je znaleźć i jak się w nie gra. Jestem trochę zielona w tym temacie, dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was jest zapalonym graczem i mógłby mi polecić jakieś ciekawe gry społecznościowe? Chętnie poznam Wasze ulubione tytuły i dowiem się, co w nich jest takiego fascynującego. Zależy mi na grach, które są przyjazne dla użytkowników, nie wymagają dużego nakładu czasu i są dostępne na różnych platformach. Chciałabym również dowiedzieć się, jakie są najlepsze sposoby na znalezienie nowych znajomych do gry i jakie są zasady panujące w świecie gier społecznościowych. Będę wdzięczna za każdą pomoc i wskazówkę, która pozwoli mi rozpocząć przygodę z nowymi grami społecznościowymi. Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy szybko stanę się częścią tej fascynującej społeczności graczy.