gry elsa i anna w ciąży
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Juliusz
gry elsa i anna w ciąży
Post autor: Juliusz »
Witam
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry "Elsa i Anna w ciąży". Moja siostrzenica jest ogromną fanką filmu "Kraina Lodu" i od jakiegoś czasu nie może przestać grać w tę grę. Niestety, ja nie mam pojęcia o grach komputerowych, a ona prosi mnie o pomoc w przejściu kolejnych poziomów. Chciałbym jej pomóc, ale kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać. Próbowałem już kilka razy, ale za każdym razem kończyło się to porażką. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc do Was, użytkowników tego forum. Może ktoś z Was grał w tę grę i mógłby mi podpowiedzieć jak przejść dany poziom lub udzielić ogólnych wskazówek? Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc, ponieważ chcę zobaczyć uśmiech na twarzy mojej siostrzenicy, gdy uda nam się wspólnie przejść kolejny etap gry. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i mam nadzieję, że uda mi się rozwiązać ten problem dzięki Waszej pomocy.